Studio Woest heeft het terras meubel voor Brand bier bij cafe bolle in Tilburg ontworpen en gerealiseerd. Dit terras meubel bestaat uit 5  losse barren.

Het terras meubel voor Brand bier.

Brand bier kwam met de vraag of we in Tilburg bij Cafe Bolle voor hun een nieuwe terras meubel zouden kunnen ontwerpen en realiseren. Het oude meubel was gedateerd en te zwaar om te verplaatsen. Dit leek ons een mooie uitdaging en na een aantal schetsen kwamen we samen tot een mooi ontwerp.

Bij Cafe Bolle wilde we het terras meubel bouwen wat er stoer uitzag en functioneel was. We hebben het terras meubel zo ontworpen dat het niet alleen een scheiding was tussen 2 cafe’s, Maar je kan ook het meubel op delen in 5 losse segmenten zodat het makkelijk weg te halen is of  juist te gebruiken is als een tijdelijke buiten bar.

De stalen platen zijn afgeleid van de industriele patronen die je terug vind fabrieken als waarschuwing strepen. Het  patroon zorgt ervoor dat  de barren een woest uiterlijk hebben. Het hout op de barren is weerbestendig de logo’s op de barren zijn gelazerd. Alle barren zijn voorzien van verstelbare poten zodat op elke ondergrond de meubel recht gezet kunnen worden.

Als je nog meer toffe projecten wil zien kunt u altijd even hier klikken om te kijken.

Wat kunnen we voor u betekenen

Studio Woest gaat samen met de klanten kijken naar wat de wensen en het doel zijn. In overleg gaan we een concept en ontwerp voorleggen. Als we samen tot een mooi eind ontwerp zijn gekomen gaan we over tot het realiseren. Mocht u willen weten wat studio woest voor u kan betekenen . Neem contact met ons op! via Info@studiowoest.com of 0610041116.

Geef een reactie